Πληροφορίες παράδοσης

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€.

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα το κόστος μεταφορικών με ΕΛΤΑ/SPEEDEX courier ανέρχεται στα 2,90€ για τα πρώτα 2 κιλά ογκομετρικού βάρους και αυξάνεται κατά 0,90€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2,50€

Προσφορές παράδοσης

Η εταιρεία μας προσφέρει τακτικά, δωρεάν παραδόσεις μέσω ειδικών προσφορών και κουπονιών στους πελάτες της.

Χρόνος παράδοσης

Οι παραγγελίες αποστέλλονται είτε την επόμενη εργάσιμη ημέρ εκτός απο τους ρομηθευτές που είναι εκτόα Αθηνων οπου μεσολαβούν 2-3 εργάσιμες. Για να διασφαλιστεί η αποστολή την ίδια ημέρα, παρακαλώ να δώσετε την παραγγελία σας όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Ο χρόνος παράδοσης εντός Αττικής είναι την επόμενη εργάσιμη ημέρα και για την υπόλοιπη Ελλάδα εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.

Όλες οι παραδόσεις γίνονται 09:00 – 18:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός αργιών).

Το μεγαλύτερο ποσοστό των παραδόσεων γίνονται εντός του χρόνου που προαναφέραμε, αλλά υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό που είναι στη διαθεσιμότητα της εκάστοτε courier και ουδεμία ευθύνη έχουμε.

Διεύθυνση Παράδοσης

Παρακαλούμε να δίνεται σαν διεύθυνση αποστολής, είτε ένα σπίτι ή την επιχείρηση σας, όπου κάποιος θα είναι εκεί για να παραλάβει και να υπογράψει για την παραγγελία.
Παρακαλώ ελέγξτε ότι η διεύθυνση αποστολής καθώς και όλες οι λεπτομέρειες είναι ακριβείς και πλήρεις. Είναι πολύ σημαντικό για την σωστή διεκπεραίωση της παραγγελίας.

Αν κάποιος δεν είναι εκεί για να υπογράψει για την παραλαβή, ο courier θα αφήσει ένα μήνυμα, γνωστοποιώντας σας έτσι ότι επιχειρήθηκε παράδοση και πώς να έρθετε σε επαφή μαζί τους για να κανονίσετε για μια  εκ νέου παράδοση ή πού να απευθυνθείτε για να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Παραδόσεις δεν γίνονται τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας.